Nieuws
Nieuws overzicht
Algemeen

Locatiemanager Amsterdam

30 april 2021

Wie zijn wij?
Rouwservice Nederland II B.V. (RSN) is dé logistieke dienstverlener voor de gehele uitvaartbranche in Nederland. In totaal hebben we zo’n 11 locaties verspreid over het gehele land. Samen met zo’n 185 vakkundige medewerkers staan wij 24/7 klaar om samen met de uitvaartondernemer te zorgen  voor de perfecte uitvaart.

Wat ga je doen?
Onze locatie in Amsterdam is één van onze grotere locaties. Jij gaat een team aansturen van circa 30 collega’s. Dit doe je op efficiënte wijze waarbij je oog blijft houden voor de onderlinge teamgeest en de doelstellingen. Daarnaast start en onderhoud je samenwerkingsverbanden met lokale partijen. En treedt je op als sparringpartner voor zowel de directeur als ook voor je collega locatiemanagers.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau;
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • Je hebt sterke sociale en leidinggevende vaardigheden;
  • Je hebt gevoel voor hoogwaardige dienstverlening;
  • Je bent betrokken, integer en ondernemend.


Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid in een dynamisch bedrijf. Je krijgt van ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken in verbeteringen. Daarnaast goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Uitvaartbranche.

Enthousiast geworden?
Wil je betekenisvol werk doen en spreekt de uitdaging je aan? Graag ontvangen wij dan jouw motivatie en CV. Deze kun je mailen naar Sophie Kuipers, HR Manager, sophie.kuipers@rouwservice-nederland.nl

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Frank van Splunter (Directeur), telefoon 06 13 11 39 95

Een (online) assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.